Tarieven

► Pre & postpartum depressie E 95,00 (  60 - 75 min)

► Pre & postpartum uitputting 95,00  ( 60 - 75)

► P.m.s. na postpartum klachten E 95,00  ( 60 - 75 minuten)

► Premenstruele klachten  E 90,00  ( 60 - 75 minuten)  

► Vermoeidheid – slaapproblemen – angsten – hypoglykemie – voedingsadviezen

Vruchtbaarheid  e.d. E 90,00  ( 60 - 75 minuten)

► Burn-out – bijnieruitputting – PCOS  -   E 95,00 ( 60 -75 minuten)

 

Soms is een klacht het gevolg van jaren onbehandelde ppd of pms en zijn er vele klachten overheen gekomen. Dit kan een langdurig proces zijn. Het lichaam geneest ook dan langzamer en ik zal veel moeten uitzoeken. Dan zal ik soms de kosten moeten aanpassen. Dit altijd in overleg!

 

- Herhaal consulten zijn E 65,00  ( 45 minuten). Omdat veel clienten ver weg wonen kan dit consult ook telefonisch. Dit is inclusief kleine aanpassingen w.b. het behandelplan.

- Bij het maken van een afspraak voor een herhaalconsult op de praktijk, waarbij wat langer tijd nodig is, bedraagt het tarief  E 75,00. Het consult duurt dan een uur en is inclusief eventueel aanpassen van het behandelplan.

- Gemiddeld heb je 2 consulten nodig.  

 

Inclusief de consultprijs:

Consulten zijn inclusief een informatiepakket en begeleiding.

- Je kunt e-mailen bij vragen of onzekerheden. Hierdoor heb je altijd het gevoel ergens terecht te kunnen. Veel praktijken, zeker bij post partum klachten, hanteren hiervoor extreme prijzen. Ik vind dat dit bij de behandeling hoort.

- Je krijgt een informatie pakket mee. Je kunt dan thuis alles even nalezen.

- Ook kun je met een recept geneesmiddelen bestellen bij een groothandel met behoorlijke korting. 

 

Bij aanmelding gaat het als volgt:

 1. We plannen een datum
 2. Je kiest telefonisch, video chat consult of op de praktijk
 3. Je krijgt vragenlijsten toegestuurd
 4. Dit stuur je vóór het consult via de mail terug
 5. Indien mogelijk (is zeker niet verplicht, maar meten is weten) laat van te voren even bloed prikken op tekorten.Werkt jouw huisarts niet mee zijn er ook andere mogelijkheden. Er zijn privé labs maar ook kan ik aan de hand van jouw klachten veel zaken invullen). Ga je prikken vraag dan hierom: vitamine D en B 12. HB (niet ijzer maar HB). Glucose hoeft niet nuchter maar 1,5 uur 2 uur niet eten van te voren. 
 6. Neem alle pillen die slikt mee en eventueel de uitslagen.
 7. Betaling is contant na het consult.
 8. Er is nog geen pinapparaat.

 

Aparte consulten

Informatief consult: Soms heb je geeen idee. Heb je nu wel of niet een PPD of PMS? Wat zijn de mogelijkheden? Je zit met een lijst met vragen. Daarvoor is het informatief consult. Dit helpt je in je zoektocht. Je krijg nu antwoorden op je vragen en kunt knopen doorhakken. Je gaat begrijpen hoe alles in elkaar zit en daardoor kun je verder! Je kunt erna beslissen nog erover na te gaan denken. Of te kiezen voor een behandelplan. Ook voor partners is dit consult vaak heel fijn! Omdat de tijden die nodig zijn zo wisselen, de ene vrouw is er uit na een  half uur en de ander nog niet, is dit consult op uurtarief. Dit bedraagt E 60,00 per uur. Het consult kan op de praktijk, per videochat of telefoon. Dit consult is puur ter informatie en is zonder info pakket en begeleiding.

Mini consult: Deze zijn voor vrouwen met lichte klachten. Moe in de zwangerschap, maar wat moet je nemen aan middelen? Of na de geboorte. Ook zie je veel moeders die een steuntje zoeken in de vorm van suppletie als ze een druk gezin en werk hebben. Dit miniconsult is niet voldoende bij klachten als PPD en PMS e.d. Het consult gaat via de e-mail. je krijgt een intakelijstje en je krijgt via de mail recepten en uitleg. Het tarief bedraagt E 40,00. Dit mini consult is zonder info pakket en begeleiding.

 

Preventie 

een samenwerking van een maand of 12!

Preventie is een traject van soms wel 1,5 jaar. Dit kan al beginnen voor je zwanger bent (aan te raden) of als je al zwanger bent. Het stopt meestal als de kleine een maand of 3-4 is of als je positief de borstvoeding hebt kunnen afronden. Ik reken geen geld voor begeleiding om dit voor iedereen bereikbaar te maken. Je kunt bellen of mailen met korte vragen of onzekerheden zonder extra kosten
Ik heb bewust niets gerekend voor ondersteuning zoals mailen. Andere praktijken rekenen gemiddel E 50,00 per maand voor begeleiding.

 

Tarief:

Intake preventie is E 95,00. Je start hiermee aan het begin van de zwangerschap of later in die periode.

Rond 30-34 weken bespreken we de preventie voor na de geboorte. Dit consult is inclusief uitwerken E 95,00.

Als de baby een paar maanden is en je bent goed gestopt met de borstvoeding ronden we de preventie af met adviezen en een onderhoud dosering. Dit consult bedraagt E 85,00. 

 

Het preventieplan is als volgt:

 1. Eerste consult voor of begin zwangerschap. ook later in zwangerschap is het nog aan te raden.
 2. Rond de 30-34 weken bespreken we de preventie na de geboorte
 3. als de baby een maand of 2-3 is of als je bent gestopt met borstvoeding het afsluitend consult