Tarieven

► Pre & postpartum depressie E 95,00 (  60 - 75 min )

► Pre & postpartum uitputting 95,00  ( 60 - 75 min )

► P.m.s. na postpartum klachten E 95,00  ( 60 - 75 minuten )

► Premenstruele klachten  E 90,00  ( 60 - 75 minuten )  

► Vermoeidheid – slaapproblemen – angsten – hypoglykemie – voedingsadviezen

Vruchtbaarheid  e.d. E 90,00  ( 60 - 75 minuten)

► Burn-out – bijnieruitputting – PCOS  -   E 95,00 ( 60 -75 minuten )

 

Soms is een klacht het gevolg van jaren onbehandelde ppd of pms en zijn er vele klachten overheen gekomen. Dit kan een langdurig proces zijn. Het lichaam geneest ook dan langzamer en ik zal veel moeten uitzoeken. Dan zal ik soms de kosten moeten aanpassen. Dit altijd in overleg!

 

- Herhaal consulten zijn E 65,00  ( 45 minuten ). Omdat veel clienten ver weg wonen kan dit consult ook telefonisch. Dit is inclusief aanpassingen w.b. het behandelplan.

- Bij het maken van een afspraak voor een herhaalconsult op de praktijk, waarbij wat langer tijd nodig is, bedraagt het tarief  E 75,00. Het consult duurt dan een uur en is inclusief eventueel aanpassen van het behandelplan.

- Gemiddeld heb je 2 consulten nodig.  

 

Inclusief de consultprijs:

Consulten zijn inclusief uitwerking, een informatiepakket en begeleiding.

- Je kunt e-mailen bij vragen of onzekerheden. Hierdoor heb je altijd het gevoel ergens terecht te kunnen. Veel praktijken, zeker bij post partum klachten, hanteren hiervoor extreme prijzen. Ik vind dat dit bij de behandeling hoort.

- Je krijgt een informatie pakket mee. Je kunt dan thuis alles even nalezen.

- Ook kun je met een recept geneesmiddelen bestellen bij een groothandel met behoorlijke korting. 

 

Bij aanmelding gaat het als volgt:

  1. We plannen een datum
  2. Je krijgt vragenlijsten toegestuurd
  3. Dit stuur je vóór het consult via de mail terug
  4. Indien mogelijk (is zeker niet verplicht, maar meten is weten) laat van te voren even bloed prikken op tekorten.Werkt jouw huisarts niet mee zijn er ook andere mogelijkheden. Er zijn privé labs maar ook kan ik aan de hand van jouw klachten veel zaken invullen). Ga je prikken vraag dan hierom: schildkier, vitamine D en B 12. HB (niet ijzer maar HB). Glucose hoeft niet nuchter maar 2 uur niet eten van te voren. 
  5. Neem alle pillen die slikt mee en eventueel de uitslagen.
  6. Betaling is contant na het consult.
  7. Er is nog geen pinapparaat.

 

Apart consult

 Mini consult: Deze zijn voor vrouwen met lichte klachten. Moe in de zwangerschap, maar wat moet je nemen aan middelen? Of na de geboorte. Ook zie je veel moeders die een steuntje zoeken in de vorm van suppletie als ze een druk gezin en werk hebben. Dit miniconsult is niet voldoende bij klachten als PPD en PMS e.d. Het consult gaat via de e-mail. je krijgt een intakelijstje en je krijgt via de mail recepten en uitleg. Het tarief bedraagt E 45,00. Dit mini consult is éénmalig en zonder info pakket en begeleiding.

 

Preventie

Een samenwerking van een maand of 12!

Preventie is een traject van soms wel 1,5 jaar. Dit kan al beginnen voor je zwanger bent (aan te raden) of als je al zwanger bent. Het stopt meestal als de kleine een maand of 3-4 is of als je positief de borstvoeding hebt kunnen afronden. Ik reken geen geld voor begeleiding om dit voor iedereen bereikbaar te maken. Je kunt bellen of mailen met korte vragen of onzekerheden zonder extra kosten
Ik heb bewust niets gerekend voor ondersteuning zoals mailen. Andere praktijken rekenen gemiddel E 55,00 per maand voor begeleiding.

 

Tarief:

Intake preventie is E 125,00. Je start hiermee aan het begin van de zwangerschap of ervoor. Je kunt hiermee de hele zwangerschap door. Het tarief is inclusief uitwerken, informatiepakket en begeleiding. Dit consult duurt 60 - 90 minuten

Rond 32-34 weken bespreken we de preventie voor na de geboorte. Dit consult is inclusief uitwerken, Informatie, begeleiding E 95,00. Dit consult duurt 60-90  minuten

Als de baby een paar maanden is en je gaat stoppen met de borstvoeding ronden we de preventie af met adviezen en een onderhoud dosering. Dit consult bedraagt E 75,00. Dit consult duurt ca 60 minuten.

Consulten kunnen zowel op de praktijk als telefonisch. Ook via skype.